Hanakat-liikkeenä kattavampaa palvelua

23.2.2024

Vesi-Lammela on nykyään osa Hanakat-ketjua, mikä tarkoittaa entistä kattavampaa palvelua kuluttaja-asiakkaille ja taloyhtiöille.

- Hanakat-liikkeenä oleminen tuo meille lisää verkostoitumista ja markkinoinnillista näkyvyyttä. Asiakkaamme puolestaan saavat jatkossa meillä asioidessaan kattavampaa tuotevalikoimaa ja Plussa-pisteitä, sillä Hanakat kuuluu Onnisen kautta Keskoon, toimitusjohtaja Matti Lammela kertoo.

Eurassa on ehtinyt kulua muutama vuosi edellisestä Hanakat-liikkeestä, joten nyt koteihin tullaan tauon jälkeen jakamaan jälleen neljästi vuodessa ilmestyvää Hanakat-lehteä. Lehdessä on artikkeleita LVI-alalta sekä tietoa ja tarjouksia LVI-alan tuotteista.

- Kuvastotuotteet ovat kilpailukykyisiä ja edullisia ostaa. Lähdemme siitä, että tuotteet tilataan jäsenyrityksiltämme aina asennettuina, kertoo myyntijohtaja Sampo Hannuksela Onninen Oy:stä. 

Hannukselan mukaan Vesi-Lammelan saaminen mukaan Hanakoiden jäseneksi on erittäin iloinen asia.

- Meillä on nyt reilut sata jäsentä ja kaikki ovat sitoutuneita ketjuumme. Tuotamme paljon erilaisia palveluita jäsenillemme ja meillä on hyviä myymälöitä. Hanakat on tunnettu siitä, että meihin voi aina luottaa. Meiltä ostaessaan tietää, mitä saa. Olen iloinen, että Matti innostui lähtemään mukaan Suomen laajimpaan LVI-alan ketjuun, Hannuksela jatkaa.

SeLVIä Hanakat-faktoja:

  • Hanakat-ketju on perustettu vuonna 1976
  • Ketjussa on noin sata itsenäistä yritystä
  • Hanakat on valtakunnan laajin LVI-liikkeiden asiantuntijaketju
  • Onninen Oy toimii ketjun omistajana ja vastaa ketjun kehittämisestä yhdessä yrittäjien kanssa
  • Hanakat on Avainlippu-yritys