Palvelumme

Asiakkainamme ovat isot rakennusliikkeet, julkinen sektori, teollisuus sekä yksityiset tahot.

LVI-Urakointi ja suunnittelu

Toteutamme LVI-urakat suunnittelulla tai ilman ja tarvittaessa mukaan voidaan liittää myös LVI-automaatio yhteistyökumppaniverkoston kautta. LVI-suunnittelu käsittää koko kohteen putkisto- ja ilmanvaihtosuunnittelun kustannustehokkaasti, kestävästi ja käyttötarkoituksiin sopien.

Ilmanvaihto, säädöt ja puhdistukset

Teemme ilmanvaihtoasennuksia, laitteiden säätöjä, huoltoja ja puhdistuksia. Puhdistus pitää sisällään myös kanavanuohoukset. Työ tehdään avaimet käteen periaatteella eli ensin mitataan ja tarkastetaan, sen jälkeen suunnitellaan päivitys ja puhdistus ja lopulta tehdään varsinainen työ.

Lämmitys, vesi ja viemäröinti

Lämmitys, vesi ja viemäröinti sisältyvät kokonaisurakointiin. Asiakkaan kanssa suunnitellaan aina yhdessä parhaiten ja kustannustehokkaasti toimivat ratkaisut. Lisäksi teemme LVI-järjestelmien eristykset pienistä omakotitaloista teollisuuden isompiin tarpeisiin asti. Meidän kauttamme hoituu myös jätevesisuunnitelmat ja viemäriverkoston tarkastukset.

Jäähdytys, lämpöpumput ja kylmälaiteasennus

Teemme sekä lämpöpumppujen että kylmälaitteiden asennuksia ja huoltoja. Ensin tehdään kartoitus ja suunnitelmat, jotta  tarpeet saadaan mitoitettua tilan mukaan. Huollamme kaikki laitteet merkistä riippumatta, mm. kylmiökoneet, lämpöpumput, vakioilmastoinnit ja vedenjäähdyttimet.

Asennukset ja huollot

Huolehdimme kokonaisvaltaisesti kaikkien LVI-laitteiden asennukset ja huollot avaimet käteen -periaatteella. LVI-laitteet ja -järjestelmät kannattaa käydä pääsääntöisesti läpi kerran vuodessa. Hyvin toteutettu ammattilaisten tekemä huolto on aina edullisempi vaihtoehto kuin rikkoutuneiden laitteistojen ja koneiden korjaaminen tai vaihtaminen uusiin.

Tutustu tarinoihimme