Yritys

Olemme kehittyvä LVI-alan moniosaaja tarjoten asiakaskohtaisia ratkaisuja kaikkiin LVI-alan töihin. Asiakkainamme ovat julkinen sektori, rakennusliikkeet, projektinjohtourakoitsijat, teollisuus sekä yksityiset asiakkaat. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen tarttumalla yhä mielenkiintoisiin ja vaativampiin projekteihin.

Meille on tärkeää palvella myös kuluttaja-asiakkaita. Suunnittelemme jokaisen projektin huolellisesti aina asiakkaan tarpeet edellä. Huolehdimme kokonaisvaltaisesti kaikkien LVI-laitteiden asennukset ja huollot avaimet käteen -periaatteella.

Honkilahdelta Euran keskustaan

Kalle Lammela perusti Vesi-Lammela Oy:n vuonna 2000. Vesi-Lammela on kasvanut vaiheittain. Aluksi Vesi-Lammela Oy toimi vuokratiloissa Saarenmäentiellä ja omiin tiloihinsa yritys muutti vuonna 2004 uuden hallin valmistuttua alle kilometrin päähän Vaaljoentielle.

Nykyään toimitilamme sijaitsevat Euran keskustassa osoitteessa Rakentajantie 1, samassa osoitteessa on myös oma myymälämme, joka palvelee asiakkaita maanantaista perjantaihin klo 7.00-17.00.

Palvelemme asiakkaitamme Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella.

Meille on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina sekä Pohjoismainen kasvusertifikaatti -tunnukset.


Tarinoita töistämme